Massage-pistol.dk

Find det perfekte massageapparat!

Danmarks største oversigt over massageapparater
Få overblik

Skab dig et overblik over massageapparater på markedet!

Sammenlign

Sammenlign og find det beste massageapparat til dine behov!

Spar penge

Vi hjælper med at finde det rette massageapparat til den billigste pris!

Musclepain Massagepistol inkl. Rejsetask

Specifikationer

 • Hastighedsindstillinger: 10 
 • Batteritid: 4 timer
 • Slag i minuttet: 3.200

Painhunter Massagepistol inkl. Rejsetaske

Specifikationer

 • Hastighedsindstillinger: 20
 • Batteritid: 4 timer
 • Slag i minuttet: 3.200

Backcare's Premium Massagepistol


Specifikationer

 • Hastighedsindstillinger: 20
 • Batteritid: 4 timer
 • Slag i minuttet: 4.000

Guide til massageapparat

 

Hvad er et massageapparat?

Et massageapparat er et apparat, som kan bruges til at massere en person på den eller anden måde. Her på siden har vi fokus på massagepistoler, da vi mener, det er det bedste massageapparat for helt normale personer og atleter, da du selv kan bruge apparatet derhjemme og derved få det maksimale ud af dit massageapparat.

Hvordan finder jeg det rette massageapparat?

Du kan finde det helt perfekte massageapparat her på siden, da vi har samlet de allerbedste massagepistoler på markedet. Du kan derfor være sikker på at finde den rette model her, hvadenten du dyrker meget sport eller sidder meget på kontor.

Hvad kan et massageapparat hjælpe mig med?

Et massageapparat kan hjælpe dig med en lang række problemer – eksempelvis ømme muskler, afspændingshovedpine, myoser og andre småproblemer.

Hvad er fordelene ved et massageapparat?

Et massageapparat som en massagepistol har adskillige fordele – med en massagepistol kan du eksempelvis:

 • Øge din blodcirkulation
 • Stimulere muskelvækst
 • Nedbryde arvæv
 • Aktivere muskler før træning
 • Øge din bevægelighed
 • Komme af med afspændingshovedpine
 • Lindre smerter og ømme muskler

Hvordan bruger jeg et massageapparat? 

Et massageapparat såsom en massagepistol er ganske nem at bruge – en massagepistol er nemlig et håndtholdt massageapparat, og du kan derfor benytte massagepistolen helt selv. Du skal blot tænde den, vælge hastigheden og derefter kan du begynde at massere dig selv. 

Hvornår skal jeg bruge et massageapparat?

Du kan bruge et massageapparat flere gange om dagen, hvis du lyster – faktisk kan din krop og muskler som helhed føles bedre og mere afslappede, hvis du benytter massagepistolen oftere. Mange kontorarbejdere bruger den nemlig både før og efter arbejde – og det samme gør mange sportsudøvende. Massageapparatet er nemlig god til både at løsne op i musklerne før træning, men også til at massere de ømme muskler igen bagefter.

Hjælper et massageapparat mod skader?

Ved at benytte et massageapparat såsom en massage gun kan du helt sikkert både forebygge skader og hjælpe med at lindre eksisterende skader – især muskelskader, da en massagepistol kan hjælpe med at øge blodcirkulationen i musklen, hvilket kan sætte fut i helingsprocessen.

Hvilket massagehoved skal jeg bruge til mit massageapparat?

Der medfølger typisk flere massagehoveder med hvert enkel massagepistol, som hver især er gode til forskellige muskelgrupper.

Kuglemundstykket

Kuglemundstykket er rigtig god til at målrette din massage til et specifikt område – eksempelvis til muskelknuder, mindre muskler eller særligt ømme punkter.

Bullet-mundstykket

Bullet-mundstykket er især god til lokalmassage, da det er et lille, men meget præcist mundstykke, og det er derfor mere præcist end de andre mundstykker.

Gaffelmundstykket

Gaffelmundstykket er særligt godt til anklen, da den kan massere på begge sider på en gang, men mange danskere – særligt løbere – bruger den også til læggen.

Det flade mundstykke

Det flade mundstykke går ikke lige så dybt som de andre mundstykker, men til gengæld er det enormt godt til større muskler såsom lår eller baller.

Det runde mundstykke

Det runde mundstykke er faktisk blot en større version af det kugleformede mundstykkede, så derfor er det godt til ryggen, bryst eller nakken.

Hvilket massageapparat er bedst i test?

Her på siden har vi samlet de bedste massageapparater på markedet, så du ikke selv behøver at finde den helt rette til dig. De forskellige massagepistoler er gode til forskellige ting, så det er svært at sige, hvilken specifik model der er bedst i test.