Massage-pistol.dk

Find den perfekte massage gun!

Danmarks største oversigt over massage guns
Få overblik

Skab dig et overblik over massage guns på markedet!

Sammenlign

Sammenlign og find den beste massage gun til dine behov!

Spar penge

Vi hjælper med at finde den rette massage gun til den billigste pris!

Musclepain Massagepistol inkl. Rejsetask

Specifikationer

 • Hastighedsindstillinger: 10 
 • Batteritid: 4 timer
 • Slag i minuttet: 3.200

Painhunter Massagepistol inkl. Rejsetaske

Specifikationer

 • Hastighedsindstillinger: 20
 • Batteritid: 4 timer
 • Slag i minuttet: 3.200

Backcare's Premium Massagepistol


Specifikationer

 • Hastighedsindstillinger: 20
 • Batteritid: 4 timer
 • Slag i minuttet: 4.000

Guide til massage guns

 

Hvad er en massage gun?

En massage gun er et massageapparat, som kan hjælpe dig med at komme af med ømme muskler. En massage gun er nemlig et håndholdt massageapparat, som er så let at bruge, at du kan bruge det på dig selv eller eksempelvis din partner. 

Hvordan finder jeg den rette massage gun?

Du finder den helt rette massage gun ved først at være klar over, hvilket problem du ønsker at erhverve en massage gun til at løse. Hvis du ikke dyrker særligt meget sport, men blot sidder en masse ned i løbet af dagen og blot ønsker at få noget massage en gang imellem, så behøver du måske ikke at købe en af de helt dyre modeller, da du ikke behøver den form for kraft. Her kan du sagtens nøjes med en svagere model, og til gengæld sparer du nogle penge.

Hvad kan en massage gun hjælpe mig med?

En massage gun kan hjælpe dig med en lang række problemer – eksempelvis ømme muskler, myoser, afspændingshovedpine og meget mere! En massagepistol er nemlig ganske alsidig og kan bruges mod en lang række problemer – om du så netop er kommet hjem efter en hård træning, eller om du blot har haft en lang dag på kontoret, hvor du har siddet meget ned, så kan en massage gun hjælpe dig med at løsne op i musklerne.

Hvad er fordelene ved en massage gun?

En massage gun har flere fordele – med en massage gun kan du eksempelvis:

 • Nedbryde arvæv
 • Stimulere muskelvækst
 • Aktivere muskler før træning
 • Øge din bevægelighed
 • Øge blodcirkulationen
 • Lindre smerter og ømme muskler
 • Komme af med afspændingshovedpine

Hvordan bruger jeg en massage gun? 

Det er superenkelt at bruge en massage gun – faktisk så nemt, at alle kan bruge den. Du skal blot tænde den, vælge hvilken styrke du ønsker at bruge og begynde at føre den op og ned din specifikke muskelgruppe. Der følger typisk en manual med hver massage gun, så du ved præcist, hvordan du skal massere de forskellige muskelgrupper.

Hvornår skal jeg bruge en massage gun?

Du kan faktisk bruge en massage gun på flere tidspunkter af døgnet – før og efter træning, efter en lang arbejdsdag og lige før du skal i seng. Der er egentlig ikke noget forkert tidspunkt at benytte den, så du bruger den bare, hvornår end du har lyst!

Hjælper en massage gun mod skader?

En massage gun hjælper både mod ømme muskler, forebyggelse af skader og skader, du allerede har pådraget dig. Eksempelvis benytter et stigende antal fodbold- og basketballspillere massage guns før, de træner, for at løsne op i musklerne og derved undgå skader.

Hvilket massagehoved skal jeg bruge til min massage gun?

De fleste massage guns har flere massagehoveder, som du kan bruge, når du skal massere dig, og de forskellige mundstykker er gode til at massere nogle forskellige muskler, så det er en god idé at benytte det rette mundstykke.

Kuglehoved

Kuglehovedet er rigtig god til massage af meget specifikke områder – eksempelvis til muskelknuder, særligt ømme punkter eller mindre muskelgrupper.

Bullethoved

Bullethovedet er bedst til lokalmassage, da det er mere effektivt og præcist end nogle af de andre større hoveder.

Gaffelhoved

Gaffelhovedet kan bruges til anklerne og læggene efter en løbetur – mange løbere er nemlig meget glade for dette hoved!

Fladthoved

Det flade hoved immiterer en massørs typiske bevægelser og bruges primært til større muskler såsom baller og lår.

Rundthoved

Det runde hoved er basalt set blot en større version af kuglehovedet, så derfor bruger mange dette hoved til ryggen, brystet eller nakken.

Hvilken massage gun er bedst i test?

Vi har samlet de bedste massage guns på markedet her på siden, så du kan finde den massage gun, som passer bedst til dig. De forskellige massage guns er gode til forskellige ting, så det er vigtigt, du finder ud af, hvad du gerne vil benytte din massage gun til, så du kan finde den helt rette model. Læs vores beskrivelser af de forskellige massage guns på markedet her på siden, hvis du stadig er i tvivl om, hvilken massage gun der er den rette for dig.

Hvordan får jeg mest ud af min massage gun?

Du får mest ud af din massage gun ved at benytte den regelmæssigt. En massage gun er nemlig fremragende til at løsne op i muskler og lindre forskellige former for muskelømhed. Hvis du træner regelmæssigt, kan vi derfor varmt anbefale at bruge din massage gun både før og efter træning.